Produkty pro průmyslová výroba ginjinha (10)

Sušené řepy - HoReCa

Sušené řepy - HoReCa

Historie řepy sahá více než 2000 let zpět. Tento kořenový plod je nejběžnější mezi zeleninovými plodinami. V sušené formě může být uchováván po dlouhou dobu. Její použití je podobné použití čerstvých kořenových plodin. Stejně jako jakýkoli sušený produkt, při kontaktu s tekutinou rychle obnovuje své vlastnosti. Použití pro Polévky, omáčky, maso, marinády, pokrmy z drůbeže, rýžové a zeleninové pokrmy. Chuť sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 0,5 Sacharidy (g / 100g)… 54 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 260
Mors DIVOKÁ BRUSINKA bez cukru - DIVOKÁ BRUSINKA MORS, BEZ CUKRU

Mors DIVOKÁ BRUSINKA bez cukru - DIVOKÁ BRUSINKA MORS, BEZ CUKRU

Produkt je pasterizovaný. Složení: PŘÍMO LISOVANÁ ŠVESTKOVÁ ŠŤÁVA 19%, sladidlo – organický agávový sirup, voda. Bez konzervačních látek a umělých přísad. Skladujte mimo přímé sluneční světlo, při teplotě od +2°C do +25°C a relativní vlhkosti maximálně 75%. Při skladování je povoleno přirozené usazování ve formě částic dužiny. Před konzumací dobře protřepejte. Po otevření skladujte maximálně jeden den při teplotě od +2°C do +6°C. Doba trvanlivosti je 24 měsíců od data výroby, uvedeného na spodní části etikety. STO 65532222–007–2021
Granátové omáčky - Narshrab

Granátové omáčky - Narshrab

Granátové jablko obsahuje celý komplex vitamínů a minerálů. Granátová omáčka má pozitivní vliv na kardiovaskulární systém, snižuje cholesterol a zvyšuje hladinu hemoglobinu. Čistá hmotnost: 250 g. Hrubá hmotnost: 280 g. Doba trvanlivosti: 24 měsíců Podmínky skladování: Skladujte při teplotě 18 ± 3 °C a relativní vlhkosti maximálně 75 %. Po otevření skladujte Nutriční hodnota na 100 g: Bílkoviny - 1,3 g, tuky - 0,8 g, sacharidy - 54 g, vláknina - 4 g Energetická hodnota na 100 g produktu (kcal / kJ): 259 kcal / 1084 kJ Minerály mg na 100 g: Fe 2,4 K 13467 Ca 884 Složení: Koncentrát šťávy z granátového jablka, glukóza, kyselina citronová, karamel. Bio: Ne Syrové: Ne Bezlepkové: Ano
Sušené mrkvové granule - HoReCa

Sušené mrkvové granule - HoReCa

Tato kořenová zelenina je dobrá v jakékoli formě. Afghánistán je považován za její domovinu. Právě odtud se mrkev postupně rozšířila po celém světě. Staří Řekové jí přisuzovali nebeskou moc, nazývali ji ovocem, které přináší lásku. Alespoň v kuchyni snad neexistuje produkt, který by neměl vzájemný vztah s mrkví. Sušené, granulované mrkve se ideálně skladují, aniž by zabíraly mnoho místa a nevyžadují zvláštní podmínky. A když se dostanou do vody, rychle obnovují své vlastnosti. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, masová jídla, pokrmy z drůbeže a zvěřiny. Chuť Sladká Nutriční hodnota Sacharidy (g/100g) 49 Tuky (g/100g) 0,5 Bílkoviny (g/100g) 9,5 Energetická hodnota (kcal/100g) 240
Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Ceylonská skořice

Ceylonská skořice

V 16. století objevili portugalští dobyvatelé cejlonskou skořici na Srí Lance a přivezli toto koření do Evropy v 16. a 17. století. Cejlonská skořice se získává z divoce rostoucích stromů, které dosahují výšky až 10 m a rostou v lesích Cejlonu a jižní Indie. Toto koření se vyrábí z nejjemnější vnitřní kůry, která byla sklizena z tříleté výhonky. Pravá cejlonská skořice je silně vonné a chuťově vynikající koření. Každý, kdo ji někdy ochutnal, dobře ví, jaké různé chuťové kvality toto koření může mít. Sacharidy (g / 100 g): 4,0 Tuky (g / 100 g): 3,0 Bílkoviny (g / 100 g): 28 Energetická hodnota (kcal): 160 Minimální trvanlivost: 18 měsíců Čistá hmotnost (g): 30
Semena kopru - HoReCa

Semena kopru - HoReCa

Věnec stonků a větviček kopru v římské říši uděloval vynikajícím gladiátorům. Používá se na přípravu salátů, předkrmů, polévek, druhých obědových jídel. Použití pro Teplé a studené omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, rybí jídla, vaječná jídla, stejně jako na nakládání. Chuť Hořká tráva Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250
Sušené mrkve - HoReCa

Sušené mrkve - HoReCa

Pásky sušené mrkve jsou skvělou pomocí pro ty, kteří nemají příliš času na vaření. Pokud je tento produkt po ruce, rychlost přípravy pokrmu se výrazně zvýší. Koneckonců, kořenová zelenina nemusí být omývána, loupána, strouhána nebo krájena. Stačí ponořit mrkvové pásky do tekutiny. Obnovené v mléce se promění v lahodnou náplň do koláče nebo základ pro vitamínový salát. Lze je přidávat do smažení, do vývarů a hlavních jídel. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, masová jídla, pokrmy z drůbeže a zvěřiny. Chuť Sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,5 Tuky (g / 100g)… 0,5 Sacharidy (g / 100g)… 49 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 240
Sušený lilek - HoReCa

Sušený lilek - HoReCa

Tato solanová bobule přišla do Evropy z Persie a kvůli obtížím s překladem byla často nazývána bláznivým jablkem. Lilky přišly do Ruska z Kavkazu, a proto měly dlouho přezdívku "arménský okurek". Správně sušený lilek má jasnou vůni a chuť hub. Tato vlastnost z něj činí nepostradatelnou součást pokrmů s dušenou zeleninou nebo v jakémkoli pečeném jídle. Použití Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, hořká, pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 1,0 Sacharidy (g / 100g)… 43 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230
Drcená červená paprika (Chile) - HoReCa

Drcená červená paprika (Chile) - HoReCa

Mexičané věří, že paprika pomáhá jejich mysli stát se jasnější, říkají, že jídlem papriky můžete cítit svou hlavu odděleně od těla. Drcená červená paprika (Chile) - má všechny vlastnosti a chuť pálivé papriky, ale je mnohem pohodlnější na použití díky své jemné frakci. Použití pro Saláty, omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, těstoviny, rýži, rybí jídla, zeleninu. Chuť Pálivě ostrá Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 13 Tuky (g / 100g)… 14 Sacharidy (g / 100g)… 15 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 240